Worldline biedt leden van de FGZ gunstige tarieven op het gebied van creditcards en pintarieven en korting op de aanschaf van betaalterminals. De samenwerking is inmiddels weer verlengd en het aanbod van Worldline nog verder vergroot.

De Federatie Goud en Zilver zorgt voor veel toegevoegde waarde van het lidmaatschap voor de leden en zet zich in voor veel zaken die de hele branche ten goede komen. Daarnaast zijn er voordelen en diensten waar alleen leden van de FGZ van profiteren zoals financiële voordelen waarmee de contributie (voor een groot deel) terugverdiend kan worden. De betaaloplossingen die worden geboden door samenwerkingspartner Worldline zijn zo’n voordeel.

Met meer dan 40 jaar ervaring in het vak is Worldline een leider in de betalingssector. De visie van dit bedrijf is gericht op de innovatie en vormgeving van duurzame betalingen. Worldline innoveert voortdurend op het gebied van zowel in-store als online betalingsoplossingen en richt zich op een breed spectrum van klanten, van een kleine online webshop tot grotere ketens. Via een handige link op de website van Worldline is meteen alle informatie in te zien en kunnen de producten en diensten van Worldline aangevraagd worden.

Een overzicht van alle mogelijkheden
• De Saturn 1000F2 en de Link 2500 zijn speciale betaalterminals die een robuuste en veilige transactieverwerking bieden.
• Tap on Mobile transformeert uw smartphone in een betaalterminal, compatibel met zowel iOS- als Androidapparaten.
• Met de QR Code Payments oplossing kunt u op een gebruiksvriendelijke manier snel unieke QR codes genereren voor uw klanten.
• Pay by Link is een eenvoudig te installeren oplossing. Geen webshop nodig maar wel eenvoudig via sms, mail, whatsapp een betaallink sturen.
• Ook online afrekenen in uw webshop is bij Worldline op maat gemaakt. De Global Online Pay oplossing voor e-commerce, biedt efficiënte en veilige transacties op eenvoudige wijze.

Klik hier voor meer informatie en tarieven.

Heeft u interesse in het accepteren van transacties tegen zeer aantrekkelijke prijzen? Neem contact op met Worldline, vertel dat u lid bent en profiteer van aantrekkelijke tarieven.

Alle producten in het assortiment zijn gemaakt om de betaalervaring in alle verschillende omgevingen zowel in-store als online te verbeteren en te vereenvoudigen.

Meer informatie
Worldline biedt u diverse mogelijkheden om veilig, snel en gemakkelijk met uw klanten af te kunnen rekenen! Neem voor informatie contact op.
Worldline: sales-netherlands@worldline.com, 088 765 7010
FGZ: federatie@fgz.nl, 079-331 53 00