Van 2 t/m 5 februari vinden in de Spaanse hoofdstad Madrid de bekende vakbeurzen Madridjoya en Bisutex plaats. Samen met de beurzen Intergift en Momad trokken Madridjoya en Bisutex in 2022 ruim 31.000 bezoekers uit 77 landen.

Madridjoya
Elegantie, design en kunst komen samen in een vakbeurs voor professionals in de sieraden- en horlogesector. Madridjoya is toonaangevend in Spanje voor de sieraden-, horloge-, edelstenen- en aanverwante industrieën. Het is een compleet verkoop-, marketing- en promotiemiddel voor de sector dat innovaties in zowel design als de meest klassieke collecties presenteert.

Het aanbod op Madridjoya bestaat uit sectoren zoals gouden en zilveren sieraden, horlogerie, diamant, andere edelstenen en parels, aanverwante industrieën en machines. Madridjoya, met in 2022 meer dan 100 exposanten, is jaarlijks gelijktijdig met Bisutex, Intergift en Momad in september en februari te vinden bij Ifema Madrid.

‎Bisutex
‎Kwaliteit en design kenmerken Bisutex, de internationale modejuwelen- en accessoiresbeurs voor professionals die op 2 februari de deuren opent om de nieuwste producten en trends te presenteren.
Het evenement heeft een groeiend internationaal karakter. Zowel toonaangevende marktleiders als jonge designers krijgen hier een podium en nieuwe inspiratie in sectoren als modejuwelen, fantasiehorloges, zonnebrillen, handtassen, riemen en andere modeaccessoires.

Meer informatie
‎Informatie over Madridjoya
Informatie voor exposanten

Informatie over Bisutex
Informatie voor exposanten

Voor meer informatie over (collectieve) deelname en/of bezoek, neem contact op met het Benelux-kantoor van Ifema Madrid voor kosteloze assistentie en service: Intraservice 0180-321346, info@intraservice.nl.