1915 watches is een nieuwe samenwerking gestart wat betreft de vertegenwoordiging voor de juwelier. Het merk 1915 watches vertaalt vanaf het eerste uur de kleurrijke Bollenstreek naar unieke houten horloges. Vanaf 1 september neemt Martijn Frank, een bekend gezicht uit die Bollenstreek, het merk 1915 watches op in het portfolio.

Voor velen binnen de juweliersbranche is Martijn een vertrouwd gezicht. “Nu 1915 watches zich heeft bewezen als merk is het voor mij een logische stap om dit merk uit mijn eigen dorp ook op te nemen in mijn portfolio”, vertelt Martijn trots. Naast 1915 watches heeft Martijn Daniel Vior en zijn eigen merk StayFrank Jewels in zijn portfolio.

De broers achter het merk 1915 watches komen net als Martijn uit Sassenheim. “We hebben allemaal dezelfde gedachten, en dat is als dorpsgenoten de krachten te bundelen”, aldus Robert Spies van 1915 watches. Na een mooie samenwerking met Excelent bleek dat er een frisse wind nodig was voor 1915 watches. De broers Johnny & Robert Spies hebben tijdens de coronaperiode niet stilgezeten en het merk zo goed mogelijk doorontwikkeld. Met de nieuwe samenwerking verwachten de broers klaar te zijn voor de toekomst.

Wilt u een afspraak maken met Martijn Frank om meer te weten te komen over 1915 watches? Ga dan naar www.1915watches.com/dealer-worden/