Een verfrissende versie van zijn immer populaire klassieker- de nieuwe Michael Kors Sofie 2.0 touchscreen smartwatch. Deze smartwatch brengt een mix van moderne glamour en evolutionaire, draagbare technologie die je helpt gemotiveerd, actief en verbonden te blijven.

Een favoriet uit de Michael Kors Access-collectie, de Sofie touchscreen smartwatch, is geüpdatet met moderne, geavanceerde functies zoals een hartslagmeter, swim-proof technologie, contactloze betaalmethoden, GPS-functies en meer.

Ter aanvulling op de drie klassieke stalen versies, introduceert het merk ook een rosé-gouden met zilver roestvrijstalen versie, met luxe pavé-kristallen op de horlogeband. De Sofie bevat nieuwe digitale wijzerplaten, eindeloos aanpasbaar aan je levensstijl en stemming. De wijzerplaat is bovendien verbonden aan je hartslag en geeft deze visueel weer, zo wordt het nog makkelijker deze te controleren. Synchroniseer de smartwatch met de My Social App – een functie die je toelaat om je Facebook- en Instagramfoto’s meteen op je horloge weer te geven– om je wijzerplaatfoto’s te personaliseren met stickers in Michael Kors-thema.

De Michael Kors Access Sofie 2.0 collectie is beschikbaar in de Michael Kors stores, online op michaelkors.com en bij geselecteerde retailers wereldwijd vanaf zomer 2019.

www.michaelkors.com