De verlenging van de lockdown die op 12 januari is aangekondigd, zorgt voor een verschuiving in het perspectief van veel ondernemers. De inspiratiestart van een nieuw seizoen retail komt daardoor meer tot zijn recht in april. De voorjaarseditie van Retailbeurs Utrecht wordt daarom gehouden op 11, 12 en 13 april.

Retailbeurs Utrecht gaat vooralsnog door in april. Uiteraard volgt de organisatie de berichtgeving van de overheid op de voet. Mochten er wijzigingen zijn, dan melden wij dat hier.

Retailbeurs Utrecht staat zoals elk voorjaar klaar om professionals in de retail te voorzien van alle trends, nieuwe producten, innovaties en mooie beursaanbiedingen. Dit voorjaar zelfs met Home, Living & Design als extra segment vol prachtige merken.

Inspiratie voor vier segmenten
Het voorjaar staat bol van de inspiratie. Met de segmenten Jewels & Watches, Fashion & Lifestyle, Kitchen & Dining en nu ook het extra segment Home, Living & Design maakt Retailbeurs Utrecht haar naam als hét inkoopcentrum van de Benelux wederom waar. U vindt er als retailer alles wat u in uw online of offline winkel nodig hebt aan trends en producten die uw klanten willen hebben.

Reguliere inkoopdagen
Trade Mart Utrecht is beoordeeld als ‘doorstroomlocatie’, maar moet door de verlengde lockdown tot en met 9 februari de deuren helaas gesloten houden voor de reguliere inkoopdagen. Houd de website in de gaten voor een update zodra de maandagen voor inkoop weer geopend worden.

Blijf op de hoogte en kijk vast vooruit naar een bezoek vol inspiratie en trends door Trade Mart Utrecht te volgen op social media en u in te schrijven voor de nieuwsbrief via de website www.trademart.nl.