De tijd vliegt … Al meer dan 25 jaar is Slotboom & Partners bij de Nederlandse retailers bekend als distributiepartner van M & M Uhren GmbH in Neuss.
Nu breekt een nieuw tijdperk aan: vanaf heden is Lucas Thiemann verantwoordelijk voor het voortzetten van de M & M-distributie in Nederland. Zijn nieuw opgerichte bedrijf S-Time zal verantwoordelijk zijn voor alle handelszaken van het merk M & M Germany in Nederland.

Lucas Thiemann, voorheen werkzaam als accountmanager voor Slotboom & Partners, wat haar deuren sluit in verband met het pensioen van de eigenaresse, erkent het potentieel van de horloge en sieraden collectie van M & M – een sterk merk in een aantrekkelijk prijs segment, met producten voor een breed publiek: Modern, elegant en van hoge kwaliteit.

In de toekomst zal Lucas Thiemann zich nu volledig wijden aan de heroriëntatie van de verkoop. Vanaf nu werkt hij met zijn eigen bedrijf om het retailconcept van M & M in Nederland aanzienlijk uit te breiden met interessante aanbiedingen voor nieuwe en bestaande partners.

M & M CEO Georg Plum, die onlangs de German Design Award voor zijn Ocean collection uitgereikt heeft gekregen, is verheugd: “Met Lucas Thiemann hebben we een partner gevonden die zorgt voor de continuïteit zorgt in de verkoop en met jeugdig enthousiasme en fris elan de Nederlandse distributie van ons merk M & M naar een nieuwe en succesvolle toekomst zal leiden. We wensen hem veel succes en verzekeren hem dat hij op onze volledige steun kan rekenen. ”
Juweliers kunnen uitkijken naar de frisse nieuwe horloges en sieraden van de voorjaarscollectie, die 22 t/m 25 februari op Inhorgenta in München worden gepresenteerd.

www.mm-germany.com