Dit jaar begon voor 1915 watches met de samenwerking met Excellent Electronics. Binnen de juweliersbranche is Excellent volgens het horlogemerk al vele jaren actief en inmiddels een gevestigde naam. Dit geldt ook voor de vertegenwoordiger Koos van Ekeren die voor vele juweliers in Nederland een vertrouwd gezicht in de winkel is.

“De afgelopen maanden heeft Koos veel voor ons merk betekend”, aldus Johnny Spies van 1915 watches. “Dankzij het enthousiasme van Koos is het aantal juweliers in ons dealernetwerk bijna verdubbeld. Maar na vele mooie jaren als vertegenwoordiger voor Excellent is het voor Koos tijd voor een nieuwe uitdaging. Hij had al langer voor ogen om het onderwijs in te gaan. En dus is meester Koos vanaf dit schooljaar dan ook voor de klas te vinden en is hij niet langer het vertrouwde gezicht voor de merken Prisma, Sekonda, horlogebanden van Claudio Calli en 1915 watches.”

De plek van Koos is inmiddels opgevuld door Roy en Sandrine. “Twee frisse en enthousiaste vertegenwoordigers die met de bekende portefeuille langs de Nederlandse juweliers reizen. Wij wensen Koos veel succes in zijn nieuwe carrière en kijken uit naar een mooie voortzetting van de bestaande samenwerking met Excellent in de personen van Roy en Sandrine.”

www.1915watches.com