Frankfurt, 25 t/m 27 augustus, dan vindt INOVA COLLECTION plaats. De beurs wordt groter, internationaler en diverser dan ooit tevoren, aldus de beursorganisator die verschillende ideeën heeft om dat voor elkaar te krijgen.

Naast de gebruikelijke dienstverlening van de vakbeurs met gratis toegang, uitstekende inclusieve catering, topexposanten uit alle relevante marktgebieden en optimale netwerkmogelijkheden, wordt het beursconcept dit jaar uitgebreid met een divers ondersteunend programma, zo laat de organisatie weten. Dit interactieve community-evenement begint met de GOLDEN NOVA-prijsuitreiking, waarvoor tien genomineerden zijn gekozen. Het evenement gaat verder met spannende presentaties en als slotstuk de feestelijke INOVA NIGHT op vrijdagavond.

INOVA COLLECTION projectmanager Maximilian Maus schetst het uitgebreide beursconcept: “We willen meer zijn dan alleen een beurs. Daarom bieden wij onze vakbezoekers passende programmaformats met optimale voordelen. Onderwerpen die vooral de sieradenindustrie bezighouden worden besproken in een reeks workshops en presentaties, zoals digitalisering, social media, vaardigheden en duurzaamheid. Aan netwerken, gedeelde uitwisseling en ontspannen borrels geen gebrek dit jaar: de INOVA NIGHT rooftop party op vrijdagavond biedt een spectaculair uitzicht op de skyline van Frankfurt. Bezoekers zijn ook uitgenodigd voor een gezamenlijke industry meet-up op zaterdagavond op het dakterras van hal 11.”

De INOVA NIGHT is de spectaculaire afsluiting van de eerste dag van de beurs waar iedereen elkaar ontmoet; een uitstekende setting voor het leggen van waardevolle zakelijke contacten. Voor alle informatie over de INOVA NIGHT en om een persoonlijk toegangsbewijs te vergaren klik hier.

Het seminar- en workshopprogramma op zaterdag en zondag biedt onderwerpen als:
-Online symbiose van juweliers en sieradenmerk; hoe juweliers en merken van elkaar profiteren op sociale media
-Workshop over falsificaties
-Duurzame goudinkoop
-Klantloyaliteit
Voor meer informatie klik hier.

Naast de diensten die door vakbezoekers worden gewaardeerd, staat het merkenportfolio natuurlijk centraal in de najaarsorders. Een overzicht van alle exposerende bedrijven vindt u hier.

Reizen naar INOVA COLLECTION
Reist u met de trein, het vliegtuig of de auto? Hoe u ook aankomt, het beursteam heeft tips voor accommodatie, reizen en registratie. Maximilian Maus zegt: “Zoals altijd zijn bezoekersdiensten bijzonder belangrijk voor ons om de reis en het verblijf op de beurs zo aangenaam mogelijk te maken. Naast gratis toegang, optimale reisverbindingen naar het hart van de metropool Main, scherp geprijsde hotelvoorwaarden voor een brede selectie partnerhotels en hoogwaardige inclusieve catering, ondersteunen we bezoekers dit jaar ook met scherp geprijsde Deutsche Bahn-evenementtickets. Daarnaast zullen we in de toekomst met luchtvaartmaatschappijen samenwerken aan verdere interregionale reisspecials.”

Hal 11 op het terrein van Messe Frankfurt, waar INOVA COLLECTION wordt gehouden, bevindt zich in het hart van het economische gebied Rijn-Main. Of het nu vanuit Duitsland of de rest van de wereld is – de beurs is ook internationaal gemakkelijk bereikbaar dankzij de nabijheid van de luchthaven van Frankfurt. Een handige en gratis pendeldienst brengt beursbezoekers rechtstreeks naar Hofheim vanaf de luchthaven van Frankfurt. Voor bezoekers die met de auto komen geldt: de toegang is gratis op alle beursdagen, maar de parkeerplaatsen niet. Er zijn tal van parkeerplaatsen beschikbaar in P9, een dagkaart kost € 20.
INOVA COLLECTION belooft wederom een geweldig industrie-evenement te worden met een feelgood-karakter, dat u uitstekende bestelvoorwaarden, netwerkmogelijkheden en toegevoegde waarde biedt door middel van een interessant ondersteunend programma, zo belooft de beursorganisator.