Nomelli Jewelry bestaat uit 100% personaliseerbare sieraden. Door middel van een dummyset kan de juwelier een volledige collectie gouden sieraden aanbieden, waarbij de consument bepaalt of ze goud of zilver wil en welke kleur en welke tekst ze graag wil verwerken in het sieraad. Verder kan ze kiezen uit zirkonia, diamant of lab created diamant.

Zo is er de Doppio-ring, één van de toppers binnen het assortiment, aldus leverancier Bene-Lux Jewels. Bij de ring (foto links) past een trendy hanger (foto midden).

De Gioia-serie van Nomelli kenmerkt zich door de personaliseerbaarheid van de tekst binnen in de ring. Deze zweeft als het ware in de band. Deze serie is perfect als trouw- of gebeurtenisring. Met de ring Catena (foto rechts) geeft Nomelli een andere richting aan de collectie; deze ring is een goed voorbeeld van een stoere ring die mannen graag kiezen als trouwring.

Nomelli heeft veel mogelijkheden in personalisering. Om het de klant goed uit teleggen heeft het merk een speciale dummy ontworpen waarmee de klant inzicht gegeven kan worden in de diverse mogelijkheden (foto boven).

www.nomelli.com
tel. (085) 888 05 99, Bene-Lux Jewels Retailbeurs stand X1.RN45

Museum Prinsenhof