De uitgave juni van Edelmetaal wordt er eentje met als thema: sieraden ontwerpen en smeden. Dat betekent dat er in dit nummer veel aandacht is voor edelsmeden en hun sieraden. Voor een uitgebreid artikel over écht unieke en exclusieve sieraden is de redactie op zoek naar mooi beeldmateriaal.

Wat?
In dit artikel gaat het om écht unieke en exclusieve sieraden. Op wat voor manier dan ook, maar wel one of a kind. Juwelen die er met kop en schouders bovenuit steken, originele en eigenzinnige sieraden.

Wie?
Alle edelsmeden mogen foto’s insturen van hun exclusieve sieraden. De redactie heeft voorkeur voor het werk van FGZ-leden, maar ook niet-leden worden uitgenodigd iets in te sturen. De redactie zal een selectie maken uit het toegezonden materiaal.

Hoe?
Mail één of meer foto’s van bijzondere sieraden, met een korte tekst met uitleg over het sieraad, de gebruikte technieken en materialen en het verhaal erachter. Graag de professionele foto’s in hoge resolutie (300 dpi of min. 10×15 cm in tiff of jpg) per WeTransfer mailen naar edelmetaal@fgz.nl.

Wanneer?
De deadline om beeld in te sturen is 8 mei 2023.