Iedere twee jaar is het decembernummer van Edelmetaal een trouwsieradenspecial, zo ook dit jaar. In dit nummer geeft het vakblad een beeld van wat er in de branche speelt op het gebied van trouwsieraden. De redactie roept vakgenoten op beeld in te sturen. Insturen kan nog tot 30 oktober!

In verschillende artikelen wordt aandacht besteed aan het thema trouwsieraden. Achtergrondinformatie over trouwen anno 2023, cijfers en trends, maar ook artikelen met veel productfoto’s en foto’s van bijzondere trouwsieraden en de bijbehorende verhalen.

Om invulling te geven aan deze artikelen roept de redactie edelsmeden, juweliers, leveranciers en fabrikanten op beeld in te sturen van bijzondere trouwsieraden met een korte tekst. Dat mogen natuurlijk ringen zijn, maar ook andere sieraden die gebruikt worden op de mooiste dag. Daarbij zijn we erg geïnteresseerd in het verhaal achter de sieraden. Waarom kozen de bruidsparen juist voor dat model? Wat is er te vertellen over het ontwerpen en maken van dit sieraad? Waarmee onderscheiden deze unieke sieraden zich van andere? We horen het graag allemaal.

Insturen
Wilt u beeld insturen? Dan graag in hoge resolutie (minimaal 300 dpi, per WeTransfer) en voor 30 oktober naar edelmetaal@fgz.nl. De redactie maakt een keuze uit het ingezonden materiaal.