Met ingang van dit voorjaar bundelen Out of the Box en Spotlight de krachten. De vijfde editie van Out of the Box, inspiratie-event voor juweliers, fashion- en conceptstores en cadeauwinkels, vindt op zondag 8 en maandag 9 maart plaats in de Beursfabriek in Nieuwegein, voor het eerst tegelijk met Spotlight, vakevent voor woonaccessoires, cadeaus, speelgoed, stationery, koken en gedekte tafel.

“Door Out of the Box en Spotlight te combineren creëren we een win-winsituatie,” vertelt Jurgen Pietersen van Box Events, organisator van beide vakbeurzen. “Aansluiting bij Spotlight betekent dat we de wensen van de deelnemers van Out of the Box honoreren, zoals een meerdaags event in plaats van één dag, een bredere bezoekersdoelgroep en flexibelere deelnamemogelijkheden. Bovendien krijgt Out of the Box hiermee als vanouds weer een najaarseditie.”

Raakvlakken
“Out of the Box richt zich op de juwelier en ook nadrukkelijk op uitbaters en inkopers van fashionstores, conceptstores en cadeauwinkels. In feite is de beurs interessant voor iedere retailer die sieraden, horloges en/of luxe lederwaren verkoopt. Doordat Spotlight zich voor een belangrijk deel ook richt op de concept- en fashionstores en cadeauwinkels bestaat er al een gemeenschappelijke geïnteresseerde doelgroep én wordt door de samenwerking tegelijkertijd het bezoekerspotentieel verbreed.”

Meer presentatiemogelijkheden
Leveranciers van sieraden en modeaccessoires kunnen zich onder de herkenbare vlag van Out of the Box presenteren aan een groter en breder bezoekerspubliek dan voorheen. “De manier waarop exposanten kunnen meedoen is bovendien veel flexibeler geworden. Zo is het nu ook mogelijk deel te nemen met een compleet eigen stand en zijn ook leveranciers met direct sales welkom,” aldus Jurgen.

Nieuwe locatie
Out of the Box @Spotlight vindt plaats in de Beursfabriek in Nieuwegein. De moderne, centraal gelegen industriële hal is uitstekend bereikbaar en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid, zegt Jurgen. “Zelfs koffie en thee zijn gratis. Een uitstekende locatie dus om op 8 of 9 maart Out of the Box én Spotlight te bezoeken. Entreetickets zijn gratis te bestellen via ons registratiesysteem.”

Enthousiasme
Exposanten die zich al hadden aangemeld voor de eerder aangekondigde editie van Out of the Box reageren volgens Jurgen enthousiast op de combinatie van beide beurzen en de voordelen die de nieuwe samenwerking biedt.

www.outoftheboxlive.nl

Museum Prinsenhof