Het geheim van de nieuwe Rado True Secret zit ‘m in het opengewerkte deel van de wijzerplaat op 12 uur. Via deze opening is het balanswiel perfect te zien; het wordt continu onthuld en verborgen, waarmee het belang van tijd voor de drager persoonlijk wordt geïllustreerd.

De kleur van de wijzerplaat combineert perfect met de unieke warme glans van Rado’s baanbrekende plasmakeramiek. Een kleur zoals geen enkele andere kleur, op een horloge dat lichtgewicht, krasbestendig hightech keramiek en saffierkristal gebruikt om een waardevol plekje in je hart te veroveren, aldus Rado.

De nieuwste toevoeging aan de True-collectie vertegenwoordigt de stijl en het design waar Rado bekend om staat, zo meldt het merk: het horloge heeft een automatisch Zwitsers kwaliteitsuurwerk met een lange 80-uurs gangreserve, een monobloc lichtgewicht kastconstructie, een kast en band die volledig gemaakt zijn van hightech plasmakeramiek met een superieur draagcomfort, en een prachtig ontworpen wijzerplaat en wijzers.

www.rado.com

Museum Prinsenhof