Van 12 t/m 14 maart gaan de deuren van het Beatrixgebouw weer wagenwijd open voor de voorjaarseditie van de Retailbeurs Utrecht.

Ook op de 1e verdieping biedt Jewels & Watches als vanouds een compleet aanbod aan sieraden, uurwerken, zilverwerk, verpakkingen, fournituren en diensten. Met de lente op komst kan het niet anders dan een fris en vrolijk geheel worden!

Het team van Trade Mart Utrecht is volop in touw om te zorgen dat de komende Retailbeurs weer een prachtige evenement wordt met vele exposanten die niet kunnen wachten om vakbezoekers de nieuwste collecties, laatste trends en actuele ontwikkelingen te laten zien.

Naast de bekende vaste exposanten zal een groot deel van de beursvloer bezet worden door diverse gastexposanten. Ook vinden workshops plaats waaronder de workshop Etiquette van Uitblinkers (zie pag. 57). De lijst met exposanten is op de website van Trade Mart te vinden en ook registreren voor de beurs kan online. Openingstijden zondag en maandag van 10.00 tot 18.00 uur en dinsdag van 10.00 to 17.00 uur.

Registreren kan via www.trademart.nl.