Vorig jaar zijn de consumentenwebsite en de social mediakanalen van de Federatie Goud en Zilver gelanceerd. Het doel? Onze mooie branche én de FGZ-ondernemers promoten onder consumenten.

Handige zoekfunctie

Op www.fgz.nl staat een handige ledenzoeker. Deze zoekfunctie geeft meerwaarde aan het lidmaatschap van de FGZ, want iemand die een goudsmid, juwelier, taxateur of uurwerkmaker zoekt, vindt direct een overzicht van leden met een winkel of open atelier in zijn regio. En ziet meteen waar onze branche voor staat: Ambachtelijk, Betrouwbaar en Creatief.

Alles over de branche

Onze socials geven een beeld van de sieraden- en horlogebranche: korte informatie over sieraden, horloges, goud, zilver en andere materialen, diamanten, parels en edelstenen, technieken die gebruikt worden, evenementen in de branche en meer. Allemaal om de consument enthousiast te maken voor sieraden en horloges. Via de socials worden volgers ook doorverwezen naar www.fgz.nl.

Scan de QR-code

Wat wij van u vragen? Scan, download en deel onze QR-code met uw klanten. Via de QR-code kan doorgelinkt worden naar de consumentenwebsite www.fgz.nl en de social mediakanalen Tijd voor Goud en Zilver op Facebook en Instagram. Op die manier zorgen we met z’n allen voor meer en meer volgers op onze socials en promoten we gezamenlijk onze schitterende branche!

Download hieronder een QR-code in de lay-out naar keuze (rechter muisknop ‘opslaan als afbeelding’):