Op 8 juni 2020 viert Singer Reimagined het 3-jarig jubileum. Voor deze gelegenheid en in samenwerking met Phillips Auction House presenteert het merk een zeer zeldzaam en uniek stuk van de Singer Track1 om deel te nemen aan de horlogeveiling van 27 tot 28 juni in Genève.

Het stuk vertegenwoordigt de originele stijl die Marco Borraccino bedacht bij de oprichting van het merk in 2017 en belichaamt het startpunt voor het definitieve ontwerp van de later genoemde Launch Edition. Dit is gebruikt om de beroemde AgenGraphe 6361-movement te testen. Net even anders dan het op de markt gebrachte model, wordt het Singer Track1-prototype geleverd met een nooit eerder vertoonde speciale Grade 5 Titanium open hoornkoffer geïnspireerd op iconische chronografen uit de jaren 60 en 70.

Het Singer Track1 Launch Edition prototype zal tijdens de veiling worden verkocht met lotnummer 100. De Limited Edition van 50 stuks van de Launch Edition is volledig uitverkocht. Dit prototype lijkt de laatste kans voor Singer-enthousiastelingen om het “eerste” laatste stuk van deze specifieke en unieke stijl te kopen.

Lees meer

www.singerreimagined.com