Op 21 en 22 april vond de Kasius Roadshow in Apeldoorn plaats. Het was een leuk event op een mooie locatie, zo liet Kasius weten. Bekijk de aftermovie!

The Roadshow vond plaats in The Glass House, gelegen tegen het Van Der Valk Hotel aan. “Een prachtige serre waar onze sieradencollectie kon schitteren”, aldus de sieradenleverancier. “Tijdens het event hebben wij onze klanten weer mogen spreken. Wij hechten veel waarde aan de relatie met hen en we ontmoeten elkaar dan ook het liefst op deze manier, face-to-face. Onze klanten zijn natuurlijk ook altijd welkom in onze showroom in Ridderkerk of op de beurstand op de Jewels & Watches-etage in Utrecht. Omdat niet iedereen altijd tijd of ruimte heeft om naar Ridderkerk of Utrecht te reizen, organiseren we ook regelmatig Roadshows, zoals deze in Apeldoorn.”

Tijdens de Roadshow konden de klanten van Kasius de nieuwe collectie Sparkle & Shine en ook bestaande collecties bekijken onder het genot van een hapje en drankje. Daarnaast was er een prijsvraag georganiseerd zoals bij ieder event wordt gedaan. Tijdens het bezoek konden de deelnemers meedoen aan de Kasius Quiz waarin een heerlijke taart gewonnen kon worden. De twee gelukkige winnaars zijn inmiddels bekendgemaakt: Goudsmid-Juwelier ’t Oude Schooltje en Juwelier Bomedo. Zij krijgen binnenkort een taart overhandigd door relatiemanager Rob Altenburg.

“Het was een zeer geslaagd event en we hebben enorm genoten van de sfeer en gezelligheid met onze klanten en collega’s.” In november zal er weer een Roadshow plaatsvinden. Hierover wordt binnenkort meer bekendgemaakt. Tevens zal Kasius ook weer aanwezig zijn op de najaarsbeurs Jewels & Watches in Utrecht.

Van de Roadshow is een aftermovie gemaakt, die hier te bekijken is.