Met Worldline Tap on Mobile kan de Android smartphone veranderd worden in een pinmobiel. De mobiel dient wel een NFC antenne te hebben en minimaal op Android 8 of hoger te draaien. Start na de online registratie met het accepteren van betalingen binnen één dag. U betaalt alleen per transactie (1,90% op transactiewaarde) zonder transactielimiet en er zijn verder geen abonnementskosten.

Tap on Mobile kan in meerdere situaties toegepast worden:

Back-up
Bij drukke perioden kan het als back-up oplossing gebruikt worden om de doorloop sneller te laten verlopen. Of wanneer de accu van de mobiele POS terminal leeg is.

Betalingsrij wegwerken
Overal in de winkel betalen en dus niet persé in de rij staan voor de kassa. Indien de klant zijn keuze voor een horloge of sieraad heeft gemaakt, kan deze ter plekke met hulp van de medewerker betalen.

Ondernemers met weinig transacties: lage instapkosten
Een investering in een goede betaalterminal, vast of mobiel, is voor ondernemers met weinig transacties vaak niet rendabel. Tap on Mobile biedt u als ondernemer meteen de mogelijkheid aan om pin- en creditcardbetalingen te accepteren, zonder instapkosten of maandelijkse vaste kosten.

Activiteiten buiten de winkel
Uw mobiel heeft u meestal altijd bij u, Worldline Tap on Mobile kan dus ook gebruikt worden bij evenementen buiten de winkel. Bijvoorbeeld op beurzen, open dagen, een marktkraam en andere buiten-de-winkel activiteiten.

Is mijn Android smartphone of apparaat geschikt voor Worldline Tap On Mobile?
Download de Softpos verifier app via de Google Playstore. Zodra deze geopend is kunt u een check doen of uw Android toestel geschikt is of hoe u deze geschikt kunt maken.

Wilt u Tap on Mobile ook proberen? Start binnen één werkdag!
Wilt u ook beginnen met het accepteren van betalingen via Tap on Mobile? Na registratie ontvangt u een e-mailbericht en kunt u de app installeren op uw telefoon en beginnen met het accepteren van betalingen.

Ga direct aan de slag! Bezoek onze site voor meer informatie en om u aan te melden:
Pinautomaat Smartphone | Worldline