Op maandag 9 januari organiseerde Trade Mart Utrecht in het Beatrixtheater een Trade Mart New Years Event. Speciaal voor de exposanten en hun klanten uit de Jewels & Watches branche was er een mooi programma ontwikkeld met twee gerenommeerde sprekers.

Een van de sprekers was Esther Ligthart van Bizzita.com Jewelry Blog. Esther is Jewelry Business Coach en Consultant. Met bijna 30 jaar ervaring in de sieradenbranche startte ze een blog waar ze artikelen plaatst die inspiratie, tips en inzichten geven. Een platform speciaal voor sieradenliefhebbers en een mooi podium voor sieradenbedrijven, merken en designers. Een ideale matchmaker! Esther sprak over haar ervaringen en deelde tips en tricks om een sieradenmerk tot een groot succes te brengen.

Spreker Tom Kikkert is specialist en adviseur voor consumentenmerken en retailers. Hij schetste tijdens zijn sessie het toekomstige consumentengedrag, de rol van online en offline en de kansen voor organisaties. Leer van andere sectoren en hoe je kan samenwerken met toeleveranciers, aldus Tom. Een waardevolle start van het jaar voor organisaties om zich voor te bereiden op de toekomst.

De middag werd afgesloten met de voorstelling ‘Rudolph’s Bakery Live’ van Rudolph van Veen en een gezellige borrel.