Speciaal voor ondernemers en hun medewerkers in de juweliersbranche: de trainingen van Uitblinkers. Trainingen met aandacht voor inhoudelijke kennis, het leren presenteren en verkopen van producten en het verbeteren van de onderlinge samenwerking. Speciaal voor leden van de FGZ organiseert Uitblinkers een korte en actieve teamtraining.

Team Uitblinkers bestaat uit Kim Vanhommerig en Baukje van Delft. Zij vormen het perfecte duo om u of uw medewerkers te laten uitblinken. Kim en Baukje hebben beiden de opleiding aan de Vakschool in Schoonhoven met succes afgesloten. In 2022 zijn ze samen begonnen met het geven van trainingen aan juweliersteams.

Unieke modules
De combinatie van Kim uit de praktijk en Baukje met de theorie, als docent, brengt alle kennis uit de branche op een unieke manier samen, vertellen de dames. “We hebben 4 unieke modules ontwikkeld die erop gericht zijn de juwelier en het team extra focus te geven op de belangrijkste elementen van het vakgebied.” Het afgelopen jaar hebben Kim en Baukje hun concept met succes bij 16 bedrijven uitgerold. “Ook dit jaar belooft alweer veel goeds”, aldus Kim. “Maar, zoals we ook in onze trainingen uitleggen, we blijven niet stilstaan en zijn altijd op zoek naar vernieuwing, verbinding en verbetering.”

Uitblink-booster
Om die reden is er nu een speciale samenwerkingsactie met de Federatie Goud en Zilver opgezet: de Uitblink-booster. “Een korte energieke impuls voor FGZ-leden die op zoek zijn naar de unieke kennis en ervaring die Uitblinkers biedt”, zegt Baukje. Vanuit de branche komen geregeld vragen naar boven, vertelt ze. Welke training past bij mijn personeel? Waar krijgen ze praktische aanwijzingen, specifieke vakkennis en wordt het verkoopteam geënthousiasmeerd? “En daarom dus deze nieuwe, frisse en actieve teamtraining! Deze booster is korter dan de bestaande modules en bedoeld om teams in 2½ uur tijd via een creatief programma een fantastische ervaring te geven met de focus op samenwerken en verkoop. We zullen de training altijd samen verzorgen, bij de juwelier in de winkel.”

De kosten voor de training bedragen € 500 per team. FGZ-leden kunnen inschrijven via info@uit-blinkers.nl.

www.uit-blinkers.nl

Foto: Maurits van Hout