Sinds begin dit jaar geven Baukje van Delft en Kim Vanhommerig de Uitblink-booster, de speciaal voor FGZ-leden ontwikkelde teamtraining. De training is een succes en dus zetten de dames van Uitblinkers de booster op hun eigen enthousiaste manier de komende tijd voort.

De Uitblink-booster is inmiddels een populaire training waar met praktische aanwijzingen en specifieke vakkennis het verkoopteam geprikkeld wordt om nét dat stapje extra te zetten bij een verkoop. De training legt de focus op samenwerking en verkoop via een actief, maar vast programma van tweeënhalf uur op locatie, bij de juwelier in de zaak dus. De kosten zijn €500,- per team.

De afgelopen periode hebben diverse bedrijven in het hele land de Uitblink-booster met veel succes gevolgd. Baukje en Kim ontvingen vele enthousiaste reacties na afloop, waarbij geregeld de vraag kwam om terug te komen met een op maat gemaakt programma dat extra focust op een onderwerp waar het team graag meer over wil weten en leren.

Uitblink-booster bij Van der Zwart Jewelz
Onlangs waren Baukje en Kim te gast bij Van der Zwart Jewelz in Noordwijk/Katwijk waar ze de Uitblink-booster mochten verzorgen. Ook deze juwelier was erg tevreden over de training. Kim, bedrijfsleidster in de vestiging Katwijk, vertelt: “Het was grappig dat we van sommige onderwerpen wel al veel wisten, maar dat we er allemaal achter kwamen dat we ze in de praktijk niet altijd toepassen, of er niet meer bewust van zijn omdat het soms ook routine wordt. Nu, na de booster, zijn we als team weer op één lijn, ook met de nieuwe personeelsleden.”

Kims collega Sandra (verkoop/HR) vervolgt: “Vooral uit de uitleg rondom reparatie-aanname kwamen mooie tips, zodat we het nu als team allemaal op dezelfde wijze oppakken.” Ook Jeroen van der Zwart, eigenaar van de zaak, is blij: “Altijd goed om het personeel weer even scherp te krijgen door middel van een training. Op de Uitblink-booster is goed door het personeel gereageerd, we gaan nu een maatwerktraject voor beide teams in met elk kwartaal een nieuw thema.”

Inschrijven Uitblink-booster
De kosten voor de training bedragen € 500 per team (werkzaam op de betreffende locatie). FGZ-leden kunnen inschrijven via info@uit-blinkers.nl.

Uitblinkers op Retailbeurs september
Net als in het voorjaar zijn Baukje en Kim ook aanwezig op de Retailbeurs in september. Tijdens een interactieve sessie gaan ze samen met bezoekers op klantreis. Ze bespreken de hele customer journey en hoe u als ondernemer een succesvolle reis kunt bieden.

www.uit-blinkers.nl

Foto: Maurits van Hout