Van 20 t/m 24 januari vindt de volgende editie plaats van de Italiaanse vakbeurs VicenzaOro. VicenzaOro vertegenwoordigt de hele toeleveringsketen voor de sieraden- en horlogebranche. Tegelijktijd met de beurs wordt T.Gold gehouden, de tentoonstelling voor technologie en machines, en The Jewellery Boutique Show met de nieuwe Time Community en wordt er ruimte gegeven aan vintage sieraden en horloges met VO Vintage.

Vicenzaoro is een steeds completer evenement met high-end en gouden sieraden, het beste op het gebied van Italiaanse producten, previews van toonaangevende internationale bedrijven, geavanceerde technologieën voor productie en verwerking, componenten en halffabricaten, diamanten, edelstenen en gekleurde stenen, evenals diensten, visuele merchandising en verpakking zullen allemaal aan bod komen. Nieuw is onder meer de innovatieve TIME-community, een B2B-gebied voor de hedendaagse horlogerie.

De vierde editie van VO Vintage, Vicenzaoro’s marktplaats voor vintage horloges en sieraden, vindt plaats van 20 tot en met 23 januari. Een extra dag vergeleken met vorige keer voor dit evenement dat steeds populairder wordt onder horlogeliefhebbers, uurwerkverzamelaars en liefhebbers van vintage sieraden.

Op VicenzaOro in januari staan trends, innovatie, informatie en training centraal tijdens lezingen en workshops met internationale experts en opinieleiders. VicenzaOro is zowel een fysiek als virtueel wereldwijd netwerkevenement dankzij The Jewellery Golden Cloud. Dit online platform maximaliseert de zakelijke matching voor, tijdens en na de show.

www.vicenzaoro.com