Andrea Marazzini is een Italiaanse sieradenmerk dat sinds kort de opmars maakt in Nederland. De sieraden worden speciaal ontworpen en met de hand gemaakt van antiallergeen metaal, gerodineerd of verguld, in combinatie met kristallen van hoge kwaliteit.

Bij aankoop van een Andrea Marazzini sieraad krijgt de klant een sieradendoos en certificaat van echtheid. “Bij de huidige verkooppunten is Andrea Marazzini erg gewild door de consument”, aldus distributeur WRSM Sieraden. “De sieraden zijn er in subtiele ontwerpen tot aan de meest exclusieve stukken. De prijsklasse is ook erg variërend waardoor er voor vrijwel iedereen een geschikt sieraad is.”

Totaalconcept sieradenmerk
“Andrea Marazzini heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een sieradenmerk waarbij alle details kloppen. Zo worden de verkooppunten voorzien van etalage-, promotie- en verpakkingsmateriaal.

Verkooppunt worden
Wie gecharmeerd is door de sieraden van Andrea Marazzini en het merk wil toevoegen aan het assortiment kan contact opnemen met WRSM Sieraden via info@wrsmsieraden.nl voor de dealervoorwaarden en aanvullende informatie.

www.wrsmsieraden.nl, www.andreamarazzini.it