Kasius is steeds op zoek naar manieren om te blijven ontwikkelen. Niet alleen op het gebied van verkoop maar ook zeker in de relatie met klanten. Het bedrijft deelt dan ook graag een aantal wijzigingen in het personeelsbestand.

Allereerst wordt het buitendienstteam uitgebreid met Arno Wor en Roland Kragten. “Voor velen van u zeker geen nieuwe gezichten, maar beiden wel in een voor hen nieuwe rol of binnen een nieuwe organisatie”, aldus Kasius. “Wij zijn blij met deze uitbreiding omdat dit inhoudt dat wij de relaties met onze klanten meer kunnen gaan verdiepen. Vanaf 1 januari zullen wij van start gaan met de nieuwe rayonindeling. Hierover zult u nog worden geïnformeerd door uw betreffende relatiemanager zodra deze indeling bekend is.” Verder wordt het Kasiusteam vanaf 1 november uitgebreid met Loes Kelders. “Zij gaat voor ons als Business Developer aan de slag en samen met ons op zoek gaan naar de beste koers om onszelf te blijven ontwikkelen, maar uiteraard ook om de kwaliteit van onze service te blijven behouden en te verbeteren. Een samenwerking waar wij enorm naar uit kijken!”

Arno Wor: “Ik ben reeds 23 jaar, met veel plezier, werkzaam bij Kasius sieraden. Met de meesten van u heb ik reeds kennis mogen maken. Dit veelal tijdens uw bezoek aan Kasius om inkopen te doen tijdens de “Beursdagen” te Utrecht of in onze showroom te Ridderkerk. In het nieuwe jaar kom ook ik graag naar u toe aangezien ik ons team van relatiemanagers mag gaan versterken. Ik kijk er naar uit om deze, voor mij, nieuwe rol te vervullen en hoop u snel te ontmoeten! At your service!”

Roland Kragten: “Met veel plezier ga ik het team van Kasius versterken als relatiemanager. Ik ben geen onbekende, mijn 25-jarige werkervaring in de juweliersbranche neem ik mee. Door deze ervaring, denk ik met u mee en werk met u samen. Ik heb heel veel zin en energie om mijn bijdrage te leveren aan dit toonaangevend bedrijf en er te zijn voor u.”

Loes Kelders: “Kasius biedt mij een juweel van een kans om mezelf te ontwikkelen op het gebied van business development. Ik kijk er naar uit om mijn creatieve en commerciële vaardigheden verder te ontplooien. Dit in een organisatie waar ik me thuis voel en in een branche waar ik gepassioneerd over ben. Ik verwacht dat we samen zinvolle zaken gaan realiseren. Ik heb veel zin in deze nieuwe baan.”

www.l-kasius.nl