De zorgverzekeraars hebben hun premies voor de zorgverzekering bekendgemaakt. Het is tijd om te beslissen over uw zorgverzekering voor 2022. U heeft tot en met 31 december 2021 de tijd om uw zorgverzekering te wijzigen.

Zorgvergelijker
Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken heeft JUWON, de verzekeraar voor juweliers, goud- en zilversmeden en uurwerkherstelbedrijven, in samenwerking met UPIVA een speciale zorgvergelijker voor u ingericht. Op deze manier kunt u de verschillende zorgverzekeraars en pakketten met elkaar vergelijken en kijken welk zorgpakket het beste aansluit op uw wensen voor 2022. Daarnaast profiteert u bij diverse zorgverzekeraars van premiekorting op de basis- en/of aanvullende verzekering.

Benieuwd welk zorgpakket het best bij u past? Klik hier

Personeel & gezinsleden meeverzekeren
U profiteert echter niet alleen! Het is mogelijk om uw gezinsleden (partner en/of kinderen) mee te verzekeren. Ook uw personeelsleden kunnen van de zorgvergelijker gebruik maken. Op deze manier kunt u samen profiteren van goede voorwaarden, een passende dekking en premiekorting op uw zorgverzekering voor 2022.

Meer informatie
Heeft u vragen over uw zorgverzekering voor 2022 of wilt u graag ondersteund worden bij het doorlopen van de zorgvergelijker? Dan kunt u contact opnemen met de zorgexperts van UPIVA. Zij zijn te bereiken via 088 – 000 8314 of zorg@upiva.nl. Als u deze link deelt met uw medewerkers/collega’s dan profiteren ook zij mee van een goede zorgverzekering met korting.

Tips voor het kiezen van de juiste zorgverzekering
JUWON helpt u graag op weg met enkele tips voor het kiezen van de juiste zorgverzekering. Bekijk de website voor deze handige tips.

www.juwon.nl