De zorgverzekeraars hebben hun premies voor de zorgverzekering in 2024 bekendgemaakt. Het is nu de tijd om te beslissen over uw zorgverzekering voor komend jaar, deze kan nog tot en met 31 december gewijzigd worden.

Zorgvergelijker
Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken heeft Juwon, verzekeraar voor juweliers, goud- en zilversmeden en uurwerkherstelbedrijven, in samenwerking met UPIVA een speciale zorgvergelijker voor u ingericht. Op deze manier kunt u de verschillende zorgverzekeraars en pakketten met elkaar vergelijken en kijken welk zorgpakket het beste aansluit op uw wensen. Daarnaast profiteert u bij diverse zorgverzekeraars van premiekorting op de aanvullende verzekering.

Benieuwd welk zorgpakket het best bij u past? Klik hier voor de zorgvergelijker.

Personeel & gezinsleden meeverzekeren
U profiteert niet alleen, het is mogelijk om uw gezinsleden (partner en/of kinderen) mee te verzekeren. Ook uw medewerkers kunnen van de zorgvergelijker gebruikmaken. Op deze manier kunt u samen profiteren van goede voorwaarden, een passende dekking en premiekorting op uw zorgverzekering voor 2024.

Meer informatie
Heeft u vragen over uw zorgverzekering of wilt u graag ondersteund worden bij het doorlopen van de zorgvergelijker? Dan kunt u contact opnemen met de zorgexperts van UPIVA. Zij zijn te bereiken via 088 – 000 8314 of zorg@upiva.nl. Als u deze link deelt met uw medewerkers/collega’s dan profiteren ook zij van een goede zorgverzekering met korting.

Tips voor het kiezen van de juiste zorgverzekering
JUWON helpt u graag op weg met enkele tips voor het kiezen van de juiste zorgverzekering. Bekijk de tips hier.

www.juwon.nl