Home/Business, Consumenten/Het Juweel – Driebergen
Laden Evenementen

Dit voorjaar vindt de internationale verkoopexpositie Het Juweel weer plaats op Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. Van vrijdag 9 t/m zondag 11 juni 2023 is het indrukwekkende landhuis Sparrendaal omgetoverd tot snoepwinkel voor de juwelenliefhebber. Met de nieuwste collecties juwelen, sieraden & horloges uit binnen- en buitenland.

Meer dan 40 high-end goud- en edelsmeden, juweliers en horlogespecialisten presenteren hun bijzondere collecties gedurende 3 dagen in de stijlvolle ambiance van Buitenplaats Sparrendaal. Zowel hedendaagse als vintage collecties juwelen en horloges worden aangeboden. Het internationale deelnemersveld valt op door originaliteit, kwaliteit en vakmanschap.

De combinatie van de
● Merkbekendheid van de jaarlijkse verkoopexpositie Het Juweel
● Unieke historische locatie (Sparrendaal – Driebergen)
● Goede bereikbaarheid (Midden-Nederland op 1 km van de A12)
● Attractieve internationale collecties juwelen en horloges
● Pakkende uitnodigings- en mediacampagne (on- en offline)
zorgt ervoor dat een kwalitatief hoogwaardig en zeer gericht publiek ieder jaar weer Het Juweel Sparrendaal in groten getale bezoekt.

Aanmelden voor deelname
Via onderstaande link vindt u de exposanteninformatie van Het Juweel Driebergen 2023 met de beursplattegrond. U kunt uw voorkeurstandruimte via het aanmeldformulier doorgeven. Bellen mag ook: 035-623 96 95.

Exposanteninformatie Het Juweel 2023
Aanmeldformulier Het Juweel 2023

De organisatie van Het Juweel verwelkomt u graag tijdens Het Juweel Sparrendaal in Driebergen als deelnemer.

www.juwelenbeurs.nl

Deel dit bericht, kies uw platform!

Titel

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant