Laden Evenementen

Van 7 t/m 9 juni opent Het Juweel de deuren voor een zomereditie in Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. Een stijlvolle setting voor deze jaarlijkse verkoopexpositie waar oude, moderne en hedendaagse juwelen, sieraden en horloges in de spotlights staan.

Bezoekers van het evenement kunnen zich hier laten adviseren door ruim 25 gerenommeerde juweliers, edelsmeden en horlogespecialisten uit Nederland en België. Verschillende materialen, stijlen en technieken passeren de revue waardoor er voor dames en heren, en in diverse budgetten en smaken, iets moois te zien is. Rondleidingen en het zomerse terras in de tuinen maken het bezoek compleet.

Van alle tijden
Een modieus uurwerk, een adembenemende verlovingsring of een blijvende herinnering? Het Juweel, een intieme verkoopexpositie in de monumentale buitenplaats Sparrendaal, biedt haar bezoekers drie dagen lang alle comfort om zich te oriënteren en horloges, juwelen en sieraden te ontdekken, te passen en zelfs te laten ontwerpen. De exposanten tonen oude, moderne en nieuwe creaties van topkwaliteit, waartoe ook zilverwerk behoort.

De nieuwste trends
Edith en Johan Rissik van InterEvent organiseren de beurs: “We kijken enorm uit naar weer een mooie editie van Het Juweel. Leuk dat we naast de vertrouwde gezichten ook nieuwe exposanten mogen verwelkomen op ons event. De mix van sieraden, juwelen en horloges is elk jaar weer anders en je vindt er naast antieke en vintage modellen ook de nieuwste trends. Zo valt er altijd wel iets nieuws te ontdekken!”

Informatie en ontspanning
Wie een kaartje heeft mag ook meelopen met een van de dagelijkse gratis rondleidingen door expert Anita Veenendaal. Aan de hand van enkele stukken geeft ze bezoekers handige tips en adviezen voor hun zoektocht naar het ultieme juweel, sieraad of uurwerk. Op het overdekte terras in de tuin kan men extra genieten van een zomers menu.

www.juwelenbeurs.nl

Deel dit bericht, kies uw platform!

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant