Pas Diamonds viert dit jaar het 45-jarig bestaan. 45 jaar prachtige gouden en diamanten juwelen, langdurige samenwerkingen met trouwe juweliers, mooie contacten met nieuwe klanten en vijf generaties vakmanschap.

Pas Diamonds is sinds 1975 een betrouwbare leverancier voor goud- en diamantcollecties. Tijdens de najaarseditie van de Retailbeurs Utrecht viert het bedrijf dit jubileum met schitterende aanbiedingen.

Nieuwe catalogus
“Na maanden hard werken kunnen we met trots onze spiksplinternieuwe catalogus op de beurs presenteren”, zegt Nikki de Jong van Pas Diamonds. “Voortaan kunnen juweliers dus weer werken met de nieuwste Pas-catalogus, waarin een mooie presentatie van onze uitgebreide collectie. Uiteraard zijn ook diverse nieuwe modellen toegevoegd. Bent u met uw klant op zoek naar een bepaald soort sieraad of wilt u uw collectie aanvullen? Gebruik hiervoor dan ons mooie nieuwe collectieboek.” De nieuwe catalogus is af te halen bij Pas Diamonds op de Najaarsbeurs Trademart Utrecht (standnummer 300).

Diamantpakketten
Pas Diamonds merkt dat de vraag naar aanzoeksringen toeneemt en speelt daarop in met een uitgebreide collectie met geschikte ringen van beginprijzen tot in het zeer luxe segment. “Denk bijvoorbeeld aan de zeer populaire ‘halo’ ringen, waar de middensteen wordt omlijst door een rand van briljanten. Omdat de vraag naar ‘grotere’ middenstenen ook is gestegen, kunt u zich bovendien laten informeren over onze Diamantpakketten bestaande uit een mooie selectie aan GIA gecertificeerde stenen t.w.v. een bepaald bedrag. Inclusief een diamantcursus voor één of meerdere personen om uw medewerkers en klanten beter te kunnen informeren en zo uw diamantverkoop te verhogen.”

Culet Jewellery
Op zoek naar een hip en populair nieuw merk? Nikki: “Ook daarvoor kunnen juweliers terecht in stand 300 op de beurs. Ons merk Culet Jewellery, onder meer gezien bij Monica Geuze, Nikkie Tutorials en Jaimie Vaes, bestaat uit fijne 18-karaats gouden sieraden met diamant, waaronder bijvoorbeeld gave piercings en andere oorsieraden voor een schitterende ear party. Neem een kijkje en informeer over hoe u dealer kunt worden!”

www.pasdiamonds.com, www.culet.nl