Goud is populair en dus biedt Drijfhout tijdens de Retailbeurs in maart een grote uitbreiding in de goudcollectie. Niet alleen in het beginsegment, maar omdat consumenten duidelijk meer uitgeven aan gouden sieraden, breidt Drijfhout ook het topsegment verder uit.

In het beginsegment gaat het om een aantal nieuwe dunne colliers met hangers, waarvan sommige gecombineerd met bijpassende oorsieraden. Helemaal terug van eigenlijk nooit weggeweest is de Closed For Ever armband, zegt Peter van Vuuren van Drijfhout. “Veel mensen weten niet dat deze armband alleen in Nederland wordt gedragen, vaak als bedelarmband. Nergens anders ter wereld kent men deze schakel en traditie.” Drijfhout brengt de moderne 2022 versie van deze massieve armband in een aantal diktes. Ook helemaal hot aldus Drijfhout zijn de zegelringen voor heren. “De zeer herkenbare modellen met onyx en lagensteen maar ook de Rolexstyle ringen zijn helemaal ontdekt door een duidelijk jong publiek.”

Drijfhout presenteerde vorig jaar de collectie gouden sieraden in het hoge segment. “Het is al langere tijd duidelijk dat de consument meer uit wil geven aan mooie gouden sieraden”, aldus Peter. “De introductie van onze sieraden in het hoge segment vorig jaar was dan ook zeer succesvol. Een goede reden om uit te breiden! Prachtig Italiaans vakmanschap vertaalt zich in de mooiste armbanden colliers. De sieraden zijn uit voorraad leverbaar en – omdat elk sieraad volledig met de hand gemaakt wordt – is het ook mogelijk sieraden naar eigen, speciale wensen snel beschikbaar te hebben.”

Ook het handboek van Drijfhout met gouden sieraden is verder uitgebreid. Deze ideale verkoophulp voor in de winkel (met winkelverkoopprijzen) is voor klanten van Drijfhout gratis verkrijgbaar.

www.drijfhoutnl.com