De Smartwatch Ladies Vitality-lijn werd een jaar geleden onthuld en telt nu negen varianten. Onlangs werden vijf nieuwe modellen toegevoegd aan de bestaande vier. Bruisend, klassiek of brutaal, ze passen zich aan elke gelegenheid en elke stemming aan.

Frederique Constant heeft vijf nieuwe kleurvariaties toegevoegd aan het assortiment horloges voor zowel de zomer als dagelijks gebruik.

Drie stalen modellen
Drie modellen hebben een stalen kast, lichtgevende wijzers en indexen en een stalen kroon. Eén model is super girly en trendy en heeft een roze wijzerplaat en armband, uniek voor het merk, met toch een sobere uitstraling. Het tweede model komt in een van de populairste kleuren in de horlogewereld van vandaag: blauw. De zachte pastelkleur is de schakel tussen de lucht en de zee. Een eigentijds uurwerk dat zich aan de wensen van de draagster aanpast. Het derde stalen model, tot slot, is subtiel lichtgrijs. Het is klaar voor alledaagse avonturen, en heeft een geraffineerde, gedurfde elegante uitstraling, voor alle draagsters die buiten de gebaande paden durven te gaan.

Rosé verguld
De laatste twee modellen hebben de klassieke uitstraling die Frederique Constant na aan het hart ligt, met een rosé vergulde kast, en warme indexen, wijzers en kroon. Beide horloges zijn in hetzelfde grijs en blauw uitgevoerd als de stalen modellen en hebben rubberen banden in dezelfde kleur. Ze zijn zowel sportief als chic, met een unieke compromisloze look.

Op maat gemaakt voor elke dag
De Smartwatch Ladies Vitality analyseert de tracking van de lichaamsbeweging en hartslag, dankzij de integratie van een nieuwste generatie Philips Wearable Sensing-sensor houdt het horloge ook het welzijn van de draagster in de gaten, zelfs ’s nachts. Het analyseert de kwaliteit van de slaap en is ook uitgerust met een slim alarm dat het mogelijk maakt om op een optimaal tijdstip wakker te worden, op basis van de analyse van de slaapcycli. Gebaseerd op deze meetgegevens geeft een Dynamic coach geeft ook gepersonaliseerde adviezen om fit te blijven. Wat betreft externe monitoring toont de Smartwatch Ladies Vitality het weer, een tweede tijdzone, automatische datum- en tijdsynchronisatie, of oproep- en berichtmeldingen.

Wijzerplaat met twee gezichten
De wijzerplaat geeft op verzoek een digitale display weer, zodat de draagster de geselecteerde informatie kan bekijken. Om van de ene functie naar de andere over te schakelen, is een lichte druk op de ring voldoende: eenvoudig, intuïtief en direct. Zodra de gewenste informatie is bekeken, gaat de digitale display weer in stand-by stand en wordt onzichtbaar voor het blote oog. En in een fractie van een seconde krijgt de Smartwatch Ladies Vitality zijn klassieke en elegante uitstraling terug.

De Smartwatch Ladies Vitality synchroniseert automatisch met de Frederique Constant Smartwatch app (iOS of Android, gratis). Het horloge is oplaadbaar en gaat lang mee. Afhankelijk van het gebruik kan de batterij tot zeven dagen meegaan.

Advies-w.v.p. € 795 – € 995.

www.frederiqueconstant.com