Digitalisering is een wereldwijd fenomeen dat nooit stilstaat. Hamilton’s PSR speelt in op ons verleden, maar symboliseert tegelijk onze toekomstige verwezenlijkingen. De revolutionaire ontstaansgeschiedenis van ‘s werelds eerste digitale horloge wordt verdergezet met een gedurfde, volledig zwarte vormgeving die hulde brengt aan innovatieve denkers die zich het onvoorstelbare voorstellen.

De nieuwe, volledig zwarte PSR heeft een gestroomlijnd en opwindend urban design: retro-tech op z’n best. De PSR brengt hulde aan het baanbrekende erfgoed van het eerste digitale horloge met een gedurfde nieuwe look die dezelfde ‘space age’ vormgeving en matrix-display met helderrode stipweergave aanhoudt als de Hamilton Pulsar bij zijn lancering in 1970.

Het ontwerp van dit digitale icoon heeft zelfs 50 jaar later nog steeds een futuristisch kantje en bewijst dat we van onze dromen werkelijkheid kunnen maken.
Uitgerust met de nieuwste technologie is de PSR actueler dan ooit: zijn hybride lcd- en oled-systeem is zowel innovatief als praktisch. Terwijl deze update ervoor zorgt dat de tijd eender wanneer makkelijk kan worden afgelezen, is een eenvoudige druk op de welbekende knop voldoende om het display fel te laten oplichten.
Of je nu een stijlvol statement wilt maken of een heuse revolutie teweeg wilt brengen, de PSR is nog lang niet uitverteld.

Kenmerken
Kast                               40,8×34,7mm roestvrij staal met een zwarte PVD-coating
Dikte                              13,30mm
Aanzetbreedte              24mm
Wijzerplaat                   rode hybride lcd- en oled-weergave
Uurwerk                        digitaal quartz
Bandje                           roestvrijstalen bandje met een zwarte PVD-coating
Glas                                saffierglas met antireflectiecoating
Waterbestendig           10 bar (100 m)
Advies-w.v.p.                € 975

www.hamilton.com