Sieraden van het Italiaanse high-end juwelenhuis Mattia Cielo zijn sinds kort bij de Rotterdamse boetiek Love The Look te koop. Mattia Cielo heeft verschillende prijzen binnengesleept met zijn high-end juwelenhuis, waaronder de prestigieuze Couture Design Award voor beste diamantenjuwelier.

“Het merk draait om female empowerment: Mattia Cielo’s vrouwen zijn assertief en echte leiders”, vertelt Agnieszka Malison, directeur en mede-eigenaar van Love The Look. “Niet zo vreemd dus, dat onder andere Jennifer Lopez, Solange Knowles, Rita Ora en Kendall Jenner al op de rode loper werden gespot met zijn designs. De juwelen zijn een perfecte combinatie van artistiek én innovatief design. Al sinds de oprichting in 2006 heeft Cielo een belangrijke missie: de waardering voor kunst in de juwelenwereld herstellen.”

Quietly powerful
“Mattia Cielo is niet voor niets een legende. Hij komt uit een familie van goudsmeden en creëert tijdloze ontwerpen, die tegelijkertijd altijd modern aanvoelen. Zijn mantra bij alles wat hij, met zijn partner Massimiliano Bonòli, ontwerpt: ‘Quietly powerful, light as a feather.’ En dat zie je: de juwelen vormen zich als het ware naar het lichaam, voelen gewichtloos en zijn elegant. Ieder ontwerp van Mattia Cielo is een elegant meesterwerk. We zijn heel trots dat dit prestigieuze merk nu bij ons verkrijgbaar is. Hun missie is er een waar wij ons volledig in kunnen vinden en past perfect bij onze unieke collectie ambachtelijk gemaakte juwelen.”

www.lovethelook.nl

Foto’s: ring van 18-karaats roségoud uit de collectie Pavone.