MeisterSinger is zich bewust van haar verantwoordelijkheid ten opzichte van onze omgeving en wil graag een nieuwe weg inslaan die nodig is voor het voortbestaan van onze wereld. Het horlogemerk kondigt daarom de samenwerking aan met het Wereld Natuur Fonds (WWF) en presenteert de exclusieve Edition Planet Earth met duurzaamheidsconcept.

De éénwijzer-horlogespecialist is verheugd de Planet Earth-editie aan te kondigen, die volgens het merk een onvergelijkbare herinnering is aan hoe kostbaar en indrukwekkend mooi onze aarde is. Het project is uitgevoerd in nauwe samenwerking met het Wereld Natuur Fonds (WWF), een van de toonaangevende natuurbeschermingsorganisaties ter wereld.

Het WWF zet zich in voor het behoud van de biologische diversiteit van de aarde, bevordert het duurzame gebruik van natuurlijke hulpbronnen en helpt milieuvervuiling en verspillende consumptie te verminderen. Voor elk verkocht horloge zien MeisterSinger en haar dealers af van een evenredig deel van € 200, dat als directe steun naar het WWF gaat.

www.meistersinger.com