Circle Line

Een designhorloge en sieraad tegelijk van M&M een nobel understatement. Haar vorm: Niets meer dan een cirkel – en toch onweerstaanbaar aantrekkelijk. Het slanke profiel van de matte roestvrijstalen kast geeft de M&M CIRCLE LINE elegante rust. De in maat verstelbare, matte roestvrijstalen band pakt perfect de matte oppervlaktestructuur van de kast op en garandeert maximaal draagcomfort. De exclusieve wijzerplaat is duidelijk ontworpen en zet een accent met de individuele secondewijzer.

Basic Flat

Met een behuizing van 40 mm kenmerkt dit model zich door een puristisch design en zorgvuldig gemaakte details. Het heeft een pure, minimalistische vorm in de Bauhaus-stijl en toch dat beetje extra. Met een extreem platte kast en een zachte leren band of fijne Milanese band zijn deze M&M horloges zeer comfortabel om te dragen. Tijdloos, elegant met zorgvuldig vervaardigde details. De structuur en vormgeving van de wijzerplaat en de bijzondere wijzers geven deze horloges een eigen karakter en gezicht. Een sportief, casual horloge voor elke dag met creatieve verfijning.

Promotie

Om deze series extra onder de aandacht te brengen, kan bij bestelling het volgende meegestuurd worden: visual voor in het display, consumentenfolders en digitaal promotiemateriaal.

Beurzen

Dit voorjaar presenteert M&M Germany haar nieuwe horloge- en sieradencollectie op diverse beurzen. wij nodigen u van harte uit om deze te beleven tijdens de volgende evenementen:

– Jewels and Watches Utrecht / Maart 13-15, 2022 / Stand X1.RB52
– Inhorgenta München / April 8–11, 2022 / Stand B2-323

www.mm-germany.nl

www.s-time.nl