Kerst draait dit jaar in de eerste plaats om het weerzien met dierbaren en van het genieten van deze speciale momenten met elkaar. Daarbij horen cadeaus die een sterke band symboliseren. Pandora Moments weet dit gevoel goed uit te drukken.

Met de hand gezette edelstenen symboliseren op liefdevolle wijze de magie van de feestdagen, die in het teken staan van mooie herinneringen en samenzijn. Voor bijzondere schittering zorgt de Pandora Snake Chain Bracelet met sluiting in stervorm. Ook de Stars & Crescent Moon Charm is een sterrensieraad, vooral in combinatie met de Star Double Charm-hanger.

Dankzij de Pavé Asymmetric Star Collier halsketting en de bijpassende hanger komen de sterren plotseling heel dichtbij, terwijl de Galaxy Blue & Star Murano Glas-Charm de nachtelijke hemel weerspiegelt. Als cadeau voor jezelf of voor iemand die het leven een beetje mooier maakt: deze sieraden zijn een hoogtepunt in ieders persoonlijke verhaal.

Een ideale aanvulling op de Pandora Moments is de Timeless Collection met klassieke sieraden zoals tennis bracelets, cocktailringen of colliers, die met edelstenen in stralende kleuren een blijvende elegantie uitstralen.

“De feestdagen zijn een aanleiding om extra moeite en tijd te steken in het vinden van perfecte cadeaus voor de mensen van wie je houdt. Dit jaar is het belangrijker dan ooit om verbinding te maken. Zo kwamen we op het idee om het samenzijn te vieren”, zeggen Filippo Ficarelli en Francesco Terzo, VP Creative Directors van Pandora. “Deze nieuwe sieraden vieren de magie van het weerzien met familie en vrienden.”

www.pandora.net