Verrassend en innovatief, zo noemt Panerai de Piccolo Due Madre Perla (PAM01280). Dit nieuwe model binnen de Luminor Due-lijn is vrouwelijk en getuigt van Italiaanse smaak dankzij de geavanceerde materialen met verfijnde esthetische kenmerken.

De Piccolo Due Madre Perla is voorzien van een parelmoer wijzerplaat die elk horloge een eigen karakter geeft. De kast en de wijzers zijn van GoldtechTM, een goudsoort die zich onderscheidt door hoge percentages koper en platina, de metalen die verantwoordelijk zijn voor zijn intense kleur en verhoogde weerstand tegen oxidatie. Deze legering geeft een esthetische dimensie en mechanische eigenschappen. De cijfers en indexen zijn gevuld met witte SuperLumiNovaTM met groene luminescentie.

De glanzend rode alligatorband heeft ton-sur-ton stiksels en een trapeziumvormige gesp eveneens in gepolijst GoldtechTM. Er zijn voor dit model diverse andere banden in vele kleuren beschikbaar. De kast van de Piccolo Due Madre Perla meet 38mm, voor Panerai de kleinste kast ooit. Het horloge is waterbestendig tot 3 bar en wordt geleverd in een doos van perenhout. Advies-w.v.p. € 16.400.

www.panerai.com