Panerai bevestigt zijn rol op het gebied van chronografie met de nieuwe Luminor Chrono GoldtechTM Blu Notte (PAM01111). Het merk onderscheidt zich naar eigen zeggen al sinds de jaren 1940 in de wereld van precisie en prestaties en daar is het nieuwe model een voorbeeld van.

De Luminor Chrono GoldtechTM Blu Notte heeft de iconische Luminor-behuizing, de sportieve kenmerken zoals de chronograafknoppen aan de linkerkant van de kast, een brug die de kroon beschermt en een tachymeterschaal. Het uurwerk is het nieuwe Caliber P.9200. De zelfopwindende chronograaf heeft een gangreserve van 42 uur, is waterbestendig tot 5 bar en wordt gecombineerd met een diepblauwe alligatorleren band met een trapeziumvormige gesp in geborstelde Panerai GoldtechTM.

Panerai GoldtechTM is een soort goud dat zich onderscheidt door hoge percentages koper en platina, de metalen die verantwoordelijk zijn voor zijn intense kleur en verhoogde weerstand tegen oxidatie. Deze legering geeft een esthetische dimensie en mechanische eigenschappen. Het horloge wordt geleverd met een extra technische rubberen band, ook in diepblauw en een schroevendraaier voor het vervangen en verwijderen van de gesp. Advies-w.v.p. € 26.500. Klik hier voor alle kenmerken.

www.panerai.com