De liefdesrelatie van Swatch met alles wat galactisch is gaat door. Na de onlangs gelanceerde Space Collection, is het nu tijd om in kleur te denken en te ontsnappen aan een binaire zwart-witwereld. We treden binnen in het kleurrijke universum van Big Bold Planets!

Tijd is wat je ervan maakt, en wanneer mensen in kleur denken en het leven ervaren, is elke dag een avontuur om iets nieuws te ontdekken en mensen op een andere manier te zien. De ruimte heeft al lang de verbeelding van de popcultuur aangewakkerd en Swatch gebruikt deze inspiratie voor zijn serie felgekleurde Big Bold Planets-horloges met verwisselbare horlogebanden.

Paarse, groene, oranje en lichtblauwe details steken af tegen een matzwarte horlogeband en bezel, terwijl de 47 mm horlogekast en transparante wijzerplaat een kleurrijke opdruk hebben. Elk Big Bold Planet-horloge wordt geleverd met een tweede horlogebandje voor een extra verrassing en een frisse nieuwe look. Swatch heeft een intrigerende gecodeerde taal gebruikt op het horlogebandje en de verpakking, waarbij de interpretatie van de ware bedoeling aan de drager wordt overgelaten.

Advies-w.v.p. € 135.

www.swatch.com