De Perigraph is een van de klassieke ontwerpen van de specialist in één wijzer horloges MeisterSinger. Het ontwerp vertoont nog geen tekenen van moeheid, ook al is het alweer 20 jaar oud, zo meldt het horlogemerk.

Alle varianten van de Perigraph die de afgelopen jaren zijn ontworpen hebben de open datumschijf gemeen, waardoor de wijzerplaat een heldere en overtuigende structuur krijgt.

Meester in diversiteit
“Door het creëren van een uitgebreid spectrum aan varianten de afgelopen jaren hebben we laten zien dat de Perigraph een meester in diversiteit is. Het verfijnde uiterlijk van de wijzerplaat is in elke variatie onweerstaanbaar”, zegt Manfred Brassler, oprichter en managing director van MeisterSinger.

Icoon van de chronometrie
Voor zijn 20e verjaardag trekt MeisterSinger het icoon van de chronometrie een extra gewaagd jasje aan. “Je ziet duidelijk dat hij zin heeft in een feestje. En in deze tijd met beperkt sociaal contact kan het een troost zijn om iemand te zien die nog vol goede moed aan het werk is.”

Het glas van de zichtbodem weerspiegelt de unieke aard van dit model, want het vermeldt het aantal geproduceerde horloges: een van 200. Het model is uitsluitend verkrijgbaar in de collectie van 2021, vanaf medio juni. Advies-w.v.p. € 1.790.

www.meistersinger.com