Voordelige en contactloze betalingen via Worldline

Met Worldline betalen uw klanten snel, veilig en contactloos met hun creditcards en internationale debetpassen. Profiteer nu ook van extra korting op uw nieuwe betaalautomaat.

Uw FGZ-voordeel

Als lid van FGZ profiteert u bij Worldline van extra scherpe tarieven voor contactloze betaalautomaten. Contactloze betalingen zijn eenvoudig en snel, waardoor u meer tijd heeft voor service en het realiseren van extra omzet.

De betaalautomaten zijn robuust, kennen een strak design en maken afrekenen eenvoudig. De betaalautomaten steunen smartphone en contactloze betalingen en accepteren alle bekende betaalkaarten. Met de exclusieve korting kunt u eenvoudig van start tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

YOMANI

Robuust          BetaalautomaatBetaalautomaatBetaalautomaatBetaalautomaatBetaalautomaat

Snelheid         BetaalautomaatBetaalautomaatBetaalautomaatBetaalautomaatBetaalautomaat

Mobiliteit       Betaalautomaat

Opties             BetaalautomaatBetaalautomaatBetaalautomaatBetaalautomaatBetaalautomaat

Verwerkt zeer snel transacties en is eenvoudig te koppelen met uw kassa.

YOXIMO

Robuust          BetaalautomaatBetaalautomaatBetaalautomaatBetaalautomaat

Snelheid         BetaalautomaatBetaalautomaatBetaalautomaatBetaalautomaat

Mobiliteit       BetaalautomaatBetaalautomaatBetaalautomaatBetaalautomaatBetaalautomaat

Opties             BetaalautomaatBetaalautomaatBetaalautomaatBetaalautomaatBetaalautomaat

Met de YOXIMO betaalautomaat kunt u eenvoudig en overal via 4G verbinding afrekenen.

Serviceabonnement

Ruim 90% van de storingen weten wij op afstand (telefonisch) op te lossen. Dit doen wij op weekdagen van 08.00-20.00 uur en in het weekend van 08.30-17.00 uur. Voor die overige 10% storingen kunt u op basis van uw all-in service abonnement doordeweeks een monteur op bezoek krijgen. Wilt u deze bezoekmogelijkheden uitbreiden, bijvoorbeeld naar zaterdag en/of zondag, neem dan contact op met Worldline.

Voordelige Creditcardtarieven

Heeft u ook interesse in creditcardacceptatie via Worldline? Ook hiervoor kunt u profiteren van een FGZ-leden korting. Kijk voor de tarieven op de FGZ-pagina voor creditcards via Worldline.

Voor vragen kunt terecht bij het secretariaat van de Federatie Goud en Zilver via federatie@fgz.nl of bij Worldline via 088-765 70 10, sales-netherlands@worldline.com.