Uitnodiging Algemene ledenvergadering Federatie Goud en Zilver | maandag 22 november 2021 16.00 uur

Op maandag 22 november 2021 om 16.00 uur vindt de Algemene ledenvergadering van de Federatie Goud en Zilver plaats. Deze vergadering wordt digitaal gehouden via Microsoft Teams.

Aanmelden

Wenst u deel te nemen aan deze ledenvergadering, dan kunt u zich aanmelden via federatie@fgz.nl onder vermelding van uw bedrijfsnaam, relatienummer en e-mailadres waarop u de digitale uitnodiging wenst te ontvangen (indien deze anders is dan het bij ons bekende mailadres).

Deelname

Om deel te nemen via Microsoft Teams hoeft u geen Teams-account te hebben. Uiterlijk 2 dagen voorafgaand aan de vergadering ontvangt u per e-mail een link van ons met een verwijzing naar de online vergadering. Met deze link kunt deelnemen via een webbrowser zoals Microsoft Edge of Google Chrome.

Vragen

Eventuele vragen die van belang zijn tijdens de vergadering kunt u op voorhand aan ons mailen naar federatie@fgz.nl. Tijdens de vergadering is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen via de chatfunctie.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur

P.E. Thio
079-331 53 00
federatie@fgz.nl

Vergaderstukken

De vergaderstukken zijn hier beschikbaar. Houdt uw inloggegevens paraat. De pagina is uitsluitend voor leden bestemd; u dient in te loggen om de vergaderstukken te kunnen downloaden.