Gratis Masterclass Beveiliging

De Beveiligingscommissie van de Federatie Goud en Zilver organiseert compacte trainingen op locatie. In één dagdeel wordt aandacht besteed aan alle aspecten die met veiligheid te maken hebben. Daarnaast krijgt de ondernemer adviezen over een betere beveiliging van de winkel. De trainingen worden verzorgd door John Wielinga (voorzitter van de Beveiligingscommissie en oud-directeur van Schaap & Citroen). Na afloop van de training ontvangen de deelnemers een certificaat.

Training én advisering

In één ochtend of middag (avond in overleg) wordt aandacht gegeven aan alle aspecten die met veiligheid te maken hebben (er wordt geen overval in scène gezet). Daarnaast adviseert de trainer u over een betere beveiliging van uw winkel. Deze adviezen betreffen niet alleen technische zaken, maar ook juist de organisatorische kant van een betere beveiliging. Tijdens de Masterclass ontvangt u een syllabus en na afloop het certificaat “Organisatorische maatregelen beveiliging”.

Trainer

Voor deze trainingen kan de Federatie rekenen op de medewerking van John Wielinga (voorzitter van de Beveiligingscommissie en oud-directeur van Schaap & Citroen). Wielinga heeft een jarenlange ervaring met beveiliging van juwelierszaken en wil zich graag inzetten voor een veilige goud- en zilverbranche.

Voor leden en niet-leden

De Masterclass Beveiliging is niet alleen bedoeld voor leden van de Federatie Goud en Zilver. Ook niet-leden kunnen inschrijven. Wij vinden dat alle juweliers en goudsmeden met een winkel de training zouden moeten volgen; u bent verantwoordelijk voor uw winkel en uw personeel. Voor leden is de Masterclass Beveiliging vooralsnog gratis, prijs voor niet-leden is op aanvraag.

Help mee om onze branche veiliger te maken! Interesse?

Heeft u interesse in de overvaltraining? U kunt een email sturen naar beveiliging@fgz.nl.