Training Beveiliging & Preventie

De Werkgroep Beveiliging van de Federatie Goud en Zilver organiseert compacte trainingen op locatie. In één dagdeel wordt aandacht besteed aan alle aspecten die met veiligheid te maken hebben. Daarnaast krijgt de ondernemer adviezen over een betere beveiliging van de winkel. De trainingen worden verzorgd door ervaren branchegenoten. Na afloop van de training ontvangen de deelnemers een certificaat.

Training én advisering

In één ochtend of middag (avond in overleg) wordt aandacht gegeven aan alle aspecten die met veiligheid te maken hebben (er wordt geen overval in scène gezet). Daarnaast adviseert de trainer u over een betere beveiliging van uw winkel. Deze adviezen betreffen niet alleen technische zaken, maar ook juist de organisatorische kant van een betere beveiliging. Tijdens de training ontvangt u een syllabus en na afloop het certificaat “Organisatorische maatregelen beveiliging”.

Trainer

Voor deze trainingen kan de Federatie rekenen op de medewerking van o.a. Han Kaldenbach en Annemarie Meester. Zij hebben allebei jarenlange ervaring binnen de juweliersbranche en willen zich graag inzetten voor een veilige goud- en zilverbranche.

Subsidie

De Training Beveiliging & Preventie is bedoeld voor zoveel mogelijk bedrijven in de branche. Alleen samen kunnen we laten zien, dat we goed beveiligd zijn. Zoals wij tegen de pers altijd zegen: “Je bent dom als je het probeert in onze branche; de pakkans is groot en de buit is klein”.

Wij vinden dan ook dat alle juweliers en goudsmeden met een winkel de training zouden moeten volgen; u bent verantwoordelijk voor uw winkel en de veiligheid van uw personeel en uw klanten.

De Federatie Goud en Zilver heeft ervoor gezorgd dat u en uw personeel de Training Beveiliging & Preventie kunnen volgen met subsidie van het ministerie van Justitie en Veiligheid. Neem voor de mogelijkheden contact op met de Federatie Goud en Zilver.

Kijk hier voor meer informatie over de subsidiemogelijkheden.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de Training Beveiliging & Preventie?

U kunt een email sturen naar beveiliging@fgz.nl.