Home/Nieuws
Nieuws2017-05-08T13:41:14+02:00

NIEUWS

Lees het allerlaatste nieuws op het gebied van horloges, sieraden, trends en ontwikkelingen.

Een nieuwe norm vraagt om een nieuwe vorm

3 december 2020|Branchenieuws, Nieuws|

In zijn nieuwste collectie mixt edelsmid Marc Lange kleur met positiviteit, eenvoud met luxe en vrouwelijk met stoer. En omarmt hij de eigenschappen van de materialen waarmee hij werkt. "Met als gevolg een collectie vol spannende contrasten. Een sieraad is zoveel meer dan enkel een accessoire."

Mondkapjesplicht

1 december 2020|Branchenieuws, Nieuws|

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, wil het kabinet het dragen van een mondkapje in onder andere winkels, musea, restaurants en theaters vanaf 1 december verplichten. Face shields zijn geen vervanging van een mondkapje.

Nieuwe War Child bedel: bekijk de video met Chef’Special

30 november 2020|Branchenieuws, Nieuws|

Afgelopen weekend is de nieuwste bedel voor de War Child Bracelet gepresenteerd. De War Child Bracelet is een initiatief dat vorig jaar is gestart door Marco Borsato en sieradendesigner Bas Verdonk. De nieuwe bedel is ontworpen door de nieuwe ambassadeurs van War Child, Chef’Special, in samenwerking met Bas Verdonk.

JUWON collectieve zorgverzekering 2021

27 november 2020|Branchenieuws, Nieuws|

De zorgverzekeraars hebben hun premies voor 2021 bekendgemaakt. Het is nu dus tijd om te beslissen over uw zorgverzekering voor komend jaar; u heeft tot en met 31 december 2020 de tijd om deze te wijzigen. Juwon, de verzekeraar voor juweliers, goud- en zilversmeden en uurwerkherstelbedrijven, biedt in samenwerking met UPIVA een collectieve zorgverzekering waar ook leden van de FGZ gebruik van kunnen maken.

Winactie social media Tijd voor Goud en Zilver van start

16 november 2020|Branchenieuws, Nieuws|

De winactie Tijd voor Goud en Zilver is deze week van start gegaan! Tijd voor Goud en Zilver is de naam van de gloednieuwe social mediakanalen van de Federatie Goud en Zilver. Hiermee wil de FGZ consumenten kennis laten maken met de mooie producten en het vakmanschap in de branche. Volg Tijd voor Goud en Zilver op Facebook en Instagram, like en deel onze berichten en promoot daarmee de branche en dus ook uw eigen onderneming.

Meer Berichten Laden

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Go to Top